En liste med ting som jeg drømmer om iblant.

Veldig ofte drømmer jeg om sjøen. Blått, fint, turkist, rått, vildt havet. Å svømme og miste meg selv, å la meg gå, å være helt fritt i vannet. Å rulle og leke, føle hele kroppen min omgitt med sjø, trygg og fleksibel. Men jeg drømmer også om fjellet. I Italia, eller i Sveits. Om fjellet i italienske sveits. Om en tur på motorsykkel rundt lago maggiore med kjæresten min. Å treffe venner i hagen til et hus på fjellet og spise ved et langt vedbord.

Å feire lange, høye fester på fjellet med skog, ut i naturen. Danse til funkmusikk eller japansk ambient og en kveld så regner det skikkelig og alle blir våte og gjemmer seg under treene og mange kysser og jeg kysser kjæresten og vi løper langt inni skogen og utforsker kroppene våre, hud på hud. Jeg drømmer om å studere ved kunsthøgskolen og ha tilgang til alle verksteder som silketrykk og masse annet. Om hyggelige og gøye kompiser der som jeg lager masse prosjekter med og ha et stort fabriketasje som arbeidsplass. Jeg drømmer om å lage bøker med fotografi, tegninger og tekst. Å ha et stort nettverk rundt meg som elsker bøker på samme måten som jeg elsker bøker og som støtter og motiverer, inspirerer, hjelper og heier på hverandre. Jeg drømmer om en community, om felles verk, utstillinger, suksess, fester. Om en sterk gruppenergi full av kjærlighet, lidenskap, comittment, vilje, mot. Jeg drømmer om utopier og stor stor virksomhet, om en fredfull revolusjon som vekker folk opp.

Jeg drømmer om et forhold med masse gøy og kos og lidenskap. Jeg drømmer om å bo sammen med kjæresten min i et svært fint og stort leilighet. Masse planter, bøker, plater og platespiller, tjukke tepper, plass til å tegne og male og skrive. En overheadprosjektor og skrivemaskin, en gammel telefon og videomaskin. Høyt regn ved vinduer og rød lys på soverommet. Babyboy som leser og gjør sin arbeid mens jeg gjør min og avvekslende skifter vi platen på spilleren. Etterpå koser vi oss på sofaen, han kiler meg til magen min gjør vundt av å le og vi kysser og så videre. Alt føles så veldig naturlig og bra. Alt gikk fint med oss og historien er magisk.

Han er fin og jeg vet at han synes jeg er fin og, fra innsiden og fra utsiden. Vi deler lidenskaper men vi krangler eller dikuterer også og det liker jeg. Vi har et avslappende forhold, vi er veldig nær og fortrolig. Vi har mange venner tilfelles og inviterer masse folk til å drikke øl med oss eller japansk grønnte, til å lytte på musikk med oss og lignende. Jeg drømmer om eget forlag og magasin med kompiser. Et uavhengig forlag som gir ut bøker om kunst, filosofie, humør og lignende ut. Jeg drømmer om å ha eget label med klær laget med silketrykk og tilpassende med magasinet. Jeg drømmer om å ha et sted for vi selger utgavene, bøker, kler og hvor vi feirer fester eller bokforestillinger.

Jeg drømmer om at vi er veldig suksessrik og kan leve fra det. Jeg drømmer om at kjæresten min har musikklabel og jeg lager kler til labelen og grafikken til plater og plakater. Jeg drømmer om et drivhus full av planter med en pool.

 

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70