“Milliarden er innen rekkevidde”

PM-International vil generere mer enn $ 833 millioner i årlig omsetning i 2018 / rekordsalg i desember 2018

“Milliarden er innen rekkevidde”, sa PM grunnlegger og administrerende direktør Rolf Sorg 12. januar på tysk kick-off-event, “den årlige omsetningen fra 2018 til hele konsernet utgjør 833 millioner amerikanske dollar. Hvis tingene fortsetter å være nesten like gode som før, vil vi skrive historien i 2019 og være det første tyske direkteselskapet for å bryte milliardermerket, sier Sorg. Dermed økte leverandøren av kosttilskudd og kosmetikkprodukter med i gjennomsnitt 30 prosent i fjor. Ikke minst takket være en ekstremt sterk desember, som brakte selskapet et nytt salgsrekord over hele verden, så vel som det eldste og største markedet i Tyskland. I tråd med dette, avslørte Sorg det årlig endrede salgsmottoet til PM: “Break your Limits”.

Tenk stort, for å oppnå gode ting

Palatinen kan synge en sang om hvordan det føles å nå sine grenser og omdefinere dem: “En milliard salg … Ingen trodde det var mulig på den tiden, unntatt meg selv. Bare utrolig, hva en Ein Man-enterprise kan dukke opp om 25 år. Når jeg husker mitt første PM Business Academy, var vi i stand til å sitte rundt et stort bord med 19 personer. Imidlertid hadde jeg allerede visjonen om det globale markedsledet i mitt hode – og jeg har aldri mistet dette målet. Og i dag er jeg her foran over 4500 salgspartnere som, til tross for snøkaos i mange deler av Tyskland, har tatt lange reiser for å være her i dag. Min største respekt for dere alle! “

Produktlanseringer: FitLine Hair + og ProShape All-in-1 Wild Berries

I nesten syv år har PM-International FoU-eksperter jobbet med den nyeste produktinnovasjonen FitLine Hair +, som kan ha fordel for 40 prosent av alle kvinner og 80 prosent av mennene i Tyskland. Resultatet: Et unikt 2-faset konsept for hårtap med produkter for ekstern og intern bruk. ProShapes vokser også: i tillegg til de velkjente smakerne Mousse au Chocolat, Bourbon Vanilla, Banan, Kokos, Soya Cappuccino og Grønnsuppe, er måltidsskiftet nå også tilgjengelig i Wild Berries-sorten. Begge produktene har vært tilgjengelig siden arrangementet den 12. januar, hvor de genererte 500.000 euro i salg i begynnelsen av første pause.

FitLine i elitesport

Over 500 millioner FitLine-produkter har forlatt lageret siden etableringen i 1993. Mange kunder bruker regelmessig FitLine, inkludert mange toppsporter. Seks av dem var – som det er vanlig på kick-off – i sportspraten med sportsmarkedsdirektør Torsten Weber og FitLine-merkevareambassadøren, håndballlegenden Christian Schwarzer, live på scenen på Mannheim Maimarkthalle. Resultatene deres i år inkluderer Marcus Kink – Ishockey-striker og sølvmedaljevinner med landsholdet i vinterspillene 2018, Achim Heukemes – Vice verdensmester 24h Tidsprøve og Duathlon (Masters), Yvonne Haug – Verdensmester i Polesport, Silke Bitter – Tysk Vice-mester i polesport og Patrick Moster – sportsdirektør for sammenslutningen av tyske syklister (BDR). Yvonne Haug ga en liveopptreden på Polestange ved siden av hennes vitnesbyrd, der hun viste deler av hennes World Cup Freestyle.

Charity Award 2018 for spesiell sosial forpliktelse

I mange år har PM arbeidet med ideell organisasjon World Vision for Children over hele verden, og med 1800 barnsponsorasjoner hittil, har selskapet verdens mest sponsede barns sponsorskap over hele verden. Charity Award 2018, lansert av bransjemagasinet Network-Karriere, respekterte dette engasjementet og spesielt innsatsen til veldedighetsambassadøren Vicki Sorg. Utgiver Bernd Seitz understreket i sin latterlige tale at Vicki Sorgs innsats går langt utover å donere penger. Hustruen til selskapets grunnlegger Rolf Sorg misser ikke muligheten til å besøke de fattigste av de fattigste i sitt hjemland for å få en ide om situasjonen og behovene på stedet.

Ny Champions League: Ute og Tino Puschmann

Et annet følelsesmessig høydepunkt i arrangementet var de mange æresbevisninger fra nye distribusjonskanaler, inkludert tre nye presidentlag, tre nye sølvpresidenters lag, en ny gullpresidents lag og en ny Champions League med Ute og Tino Puschmann. Puschmanns og deres salgsorganisasjon ga et salg på over en million euro i rekordmåneden i desember.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70