Værenkvinnen

De som er født mellom 21 mars og 20. april, tilhører den første tegn på dyrekretsen, væren. Som en brann tegn, er Væren kvinne vanligvis ganske hot-blooded på alle måter. Sin herskende planet Mars gjør resten: Den skal styrke sin vilje og sin lidenskap. Å gi opp er for Væren kvinne ikke et alternativ.

Hissig og kranglete som hun er kan det hende at andre roligere folk rundt blir litt sliten av energien hennes. Men helst er un med de som er like raskt og ildfull, med like mye energi og impuls som henne har.

De forfulger sine mål med lidenskap og voldsomhet. Hvis det er nødvendig, går hun for det med hodet mot en vegg. Men med hennes visjoner, hun kan flytte fjell.

En frigjort og selvsikker Væren kvinne kan blåse noe! Eller er det bare den vakre utseende? Hva er bak hennes røde lepper?

Frihetselskende og trygg: I joggesko skal Væren kvinne erobre verden. Det viktigste er å være praktisk fordi hun har mye foran seg. Grenser kjenner hun ikke, og ingen kan foreskriver henne noenting. Hvis du prøver å låse henne, har du en dårlig hånd. For å oppnå sine mål, trenger hun ikke noe hjelp utenfra. Det er uansett bare bra hva hun har gjort selv. En Værenkvinne ikke nøler og vet nøyaktig hva hun vil. For hun er ingen fjell for høyt, fordi tross alt hun er en Væren kvinne!

Selvsikker og drømmende: Også i den drøyeste situasjonen, Væren kvinnen er ikke å stikke hodet i sanden. Det er alltid en vei ut! Drømmene og visionene gir henne kampesvilje og bringer hin foran. Med en sunn blanding av optimisme og visjon kan Væren kvinne oppnår mange mirakler.

Ærlig og impulsiv: Du trenger ikke bekymre deg for hva Væren kvinne tenker om deg. Hun sier det rett ut og gratis. Denne ærligheten forventer hun også fra sine kolleger. I de lyse fargene av hennes make-up, gjenspeiler hennes temperament. Uten mye innsats, bærer hun sin indre ild på utsiden. Foran henne, bør man være forsiktig. Eller ikke, fordi i kjærlighet og på jobben slår hennes impulsivitet i ren lidenskap.

Hvordan er Væren kvinnen på jobb? I mannsdominerte omgivelser trives Værenkvinne særlig godt. Karrieren er høyt på prioriteringslisten. En sjanse for fremgang kan hun ikke gå glipp av. Hvor andre stopper på grunnen av hindringer går Værenkvinne modig foran uanfektet. Hun biter gjennom. Væren kvinne er ikke fornøyd med hjelpearbeidet; de ønsker å spille i front. Yrker hvor hun kan snuse litt eventyr luft, hvor hun blir utfordret og kan bevirke noe, er best og fremkaller kamperen i henne.

Det er ikke uvanlig når hun er den eneste kvinnen i styrerommet eller opprører en sensasjon med hennes ærlighet som politiker. Som frilanser, sikrer hun sin frihet. Med kampvilje og selvsikkerhet erobrer hun sport verden. Uansett hva slags virksomheten hun realiserer seg på, mottoen er alltid: Hva du kan gjøre i dag, ikke frata til morgen.

Hvordan er Væren kvinne i kjærlighet? Selvbevisst farer hun fra en affære til den neste. Men i det rolige lille rommet fylter også noensinne tårer – igjen ingen Prince Charming. I stedet for en fancy antrekk trekker Lady Væren all oppmerksomhet på seg med temperamentet hennes. Tilbedere er på føttene hennes, men hun velger mannen hun ikke kan ha. Å vente ikke er en styrke for Væren-Dame. Når hun tok fyr, kan det ikke være rask nok for henne. En spontan bryllup i Las Vegas er ganske til sin smak. Alle som tenker for lang tid kan se Væren damen bare bakfra. Den neste Flirt allerede venter. Men hvis du har blitt forelsket i hennes ærlig latter og hennes bekymringsløse stil, så er det bare å kjøre på.

 

Hvem går spesielt godt til Væren kvinne?

Med en Skytten mann kan Væren kvinne være forberedt på noen eventyr. Forutsatt imidlertid at begge trekker sammen. Da vil begge ikke bli lei og foran peisen knitrer ikke bare tre fra høy spenning!

En bull refererer Væren kvinne noen ganger i sine grenser. Som tar dette forholdet når det er allerede utålmodig som han ønsker å nyte hvert trinn. Men det er verdt det for Væren dame å møte denne utfordringen: et fyrverkeri av følelser gjør opp for alt.

Den eventyrlystne Aquarius og Væren kvinne er rett og slett på samme bølgelengde. Sammen utforsker de verden på sin egen måte, ikke utelate noe, uansett hvor uvanlig det er, og nyte de fine tingene i livet.

Hvordan kan hjertet av Væren kvinne bli erobret? Som spontan som Væren damen selv, bør også hennes erobrere være. Utseende er ærlig og naturlig. Væren kvinne alltid er klar for en flørt, selv i kassa på butikken. Men den beste måten å fange Lady Væren er når den oppfyller deres følelse av eventyr, spesielt på sportsbegivenheter. I stedet for å gå rundt grøten, vil hun ha handling og aksjon. Med hennes drømmemannen går hun gjennom tykt og tynt. Hvis tenn er nok hoppet, brenner da brannen av kjærlighet.

 

Skyttendama

Den typiske Skyttenkvinne er en overbevist optimist, hun er sjenerøs og oppriktig. I håndteringen med mennene hun har en våknet, åpen måte.

Alle kvinnene som ble født mellom 23 november og 21 desember tilhører Skytten. Det er fra en astrologisk synspunkt, det niende tegnet av dyrekretsen, og hører ved siden av væren og løven til brann tegn. Herskeren av Skytten er heldig stjerne Jupiter, som står for rikdom og ekspansjon. Skytten kvinne er en uhelbredelig idealist som elsker litt mer enn sin uavhengighet.

Hva kjennetegner Skytten kvinne?

At Skytten plasserer en enorm optimisme i dag, det er felles kunnskap. Har du noen gang hatt å forholde deg til en Skytten Lady, bør du vite at det er en stor feil å forsøke å begrense deres personlige frihet. Men hvilke egenskaper skille Skytten kvinne ennå?

 

Selvsikker og sjenerøs: Den typiske Skytten kvinne ser på alt og alle bare det gode;

hun er glad, sosial og veldig sjenerøs. Men det er ike uvanlig at hun kan også bli ganske sint når hennes naturlige vennlighet føles misbrukt eller utnyttet – ikke rart hun er jo en av de dristige brann tegn. Men hvis gjenboeren ligger henne virkelig på hjertet, angrer hun utbruddet raskt. Og takket være hennes solrike sinn, ingen kan være lang sint.

Åpen og ærlig: En skytte tenker ikke lenge før hun snakker – problemet er at åpenhet er ofte forveksles med indiskresjon. Ganske ofte høres komplimenter fra hennes munn nesten som fornærmelser. Men hennes sjarmerende, vennlig smil er så avvæpnende, at du fortsatt holder henne nær ved hjertet ditt. Sine medmennesker bringer Skytten kvinne veldig mye forståelse imot – og de forventer henne også fra andre. Smålige og intolerante samtidige har ingen sjanse med henne.

Tillitsfull og frittalende: Skytten kvinne er våken og intelligent. Men når det kommer til hjerte ting, er hun nesten barnslig naiv. Hun kombinerer raskt tillit, ofte forveksler kjærlighet med vennskap og vennskap med kjærlighet. Deres ukomplisert måte å håndtere mennesker, noen ganger forårsaker misforståelser – og ofte følelser er såret. Er disse hennes, ville hun aldri vise hennes smerte. Jupiter hjelper henne til å virke sammen, og selv til å smile når hjertet hennes ble ødelagt.

Hvordan Skytten kvinne er på jobb?

I faglige spørsmål, er Skytten kvinne en idealist – penger de ikke bryr seg så lenge deres lønn er nok til å leve av. Fast arbeidstid, klær begrensninger og kontorer er ikke for skytterne, noe som er grunnen til at det er mange selvstendig næringsdrivende eller frilansere blant dem. Skytten kvinne ikke ønsker å være konstant overvåket, men ta egne beslutninger i virksomheten: For styring av en liten bedrift eller et spise pub er forutbestemt. Det er ingenting Skytten kvinne ville ikke tiltro seg selv: Hun er sikker på lykken og trekker den dermed alltid til seg. Er det noe som hun er begeistret av, kan hun være svært overbevisende – og så er det lett for henne å motivere andre mennesker. Skyttere er gode lærere!

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70